måndag 5 juli 2010

Två steg fram, ett steg bakåt

Måndag igen och en massa att stå i.
Mätningen klarades av i förra veckan och tanken var att vi skulle haft nybyggnadskartan nu MEN vi meddelades idag att den kommer att dröja 3-6 veckor pga semestrar, dessa jäkla semestrar! SUCK, ja det är bara att sitta fint och vänta på att den dimper ner i brevlådan.

Lantmäteriet ringde även idag och meddelade att förhoppningsvis så kommer allt med styckningen göras klart inför semestern (där var den igen), de kommer att skicka ut papper för oss att skriva på och även kommunen ska skriva på MEN det är under förutsättning att inte beslutsfattande som skall skriva på är på SEMESTER! Sara på Lantmäteriet ska däremot ha kredd för att hon sett till att ordna vårt ärende så snabbt och gjort sitt bästa för att det ska gå fort.

Jag återkommer mer om denna eviga väntan.

I helgen var vi på tomten och mätte upp hus och carport, så nu kan man se hur huset kommer att stå och få en liiiiiten idé om hur det kan komma att se ut.
Främst gjorde vi markeringen för att det skall göras en geoteknisk undersökning nu på onsdag för att kontrollera grundförhållande inför grundarbete och även inför installation av bergvärme.

Här kommer lite kort från helgen! (ha lite förståelse för att bilderna ligger lite hullerombuller för jag har inte lärt mig ännu hur man sorterar och lägger bilderna snyggt) :)



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar