torsdag 9 september 2010

Nu är tomten vår!

I tisdags var det dags att skriva kontrakt på tomten, det har ju tagit sådan tid i och med att den behövts styckas och det tar tid!! Men Hasse och Monika (säljarna & bästaste grannarna) har varit så snälla och låtit oss ha full tillgång till tomten så vi har kunnat börja röja på tomten och renovera de små förråden. Pratade precis med Patrik, han är ute nu och jobbar med förråden på tomten (han är där vardag som helg min duktiga karl) och de två mindre förråden kommer att vara helt klara i helgen. Jag ska grundmåla två väggar på lördag och sen måla dom igen på söndag sen är det klart.

Efter det så sätter vi igång med det större förrådet (15 kvm) det ska renoveras (byta panel och tak) och isoleras. Sen ska det användas som förvaringsförråd/varmförråd.

Vi har sålt vårat radhus redan och flyttar ut i början av februari och det innebär att vi blir "hemlösa" tills det nya huset är klart. MEN har lyckats hitta ett litet sommarhus i området, alldeles intill tomten som vi kan hyra tills det är dags att flytta in i nya. SÅ allt löser sig :)

Allt lixom löser sig till det bästa, kan inte bli bättre :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar