söndag 9 januari 2011

What to do?!

Vi håller på att bestämma kakel nu men har fastnat lite i köket.... vi kommer ju att ha fläkt och häll i hörnet och vet inte riktigt hur vi ska göra med kaklingen. Ska man kakla längs hela väggen bakom fläkten eller ska man bara fortsätta i samma höjd som diskbänksväggen?


Ge oss era åsikter, har letat på nätet och där verkar det som att de flesta kaklar ända upp men blir det snyggast med det kaklet vi valt?







6 kommentarer:

  1. Det beror nog på vilken känsla man vill åt. Kaklar man hela vägen upp blir fläkten nästan lite frihängande kanske? Men utan kakel bakom blir det mer tydligt att fläkten sitter mot en vägg. Kanske...

    SvaraRadera
  2. Tja!
    Snyggt kakel! Nästan lika som vårt (men exakt lika som Sorosh har i sitt kök)och vi har helkaklat. Om du kommer ihåg hur det ser ut så vet du ju ungefär hur det blir med fläkten :O)
    Allt bra annars? Kul blogg!
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  3. Jag hade nog helkaklat väggen. Det får fläkten att framträda bättre.

    Pappsen

    SvaraRadera
  4. Ni har nog rätt alla tre, jag var oxå inne på helkaklat. Fläkten vi valt har ju spotlights både upp och ner så ljuseffekten kommer ju definitivt att bli snyggare. Tack för tipsen :)

    SvaraRadera
  5. Vi har kakel hela vägen upp till tak där vi har köksfläkten och på en vägg där vi inte har några över skåp går vi ungefär till mitten på fönstret som sitter på väggen. Har precis lagt ut nya bilder på köket så du hittar lätt bilder där.

    SvaraRadera
  6. Vi ska också ha fläkten i hörnet och det där håller jag på och velar mig fördärvad över. Mycket att ta ställning över när man bygger. Jag blir helt vimsig på alla dessa val... Men det är iofs ett angenämt i-landsproblem... :)

    SvaraRadera