tisdag 18 maj 2010

Hus - Check!

Idag var det möte med Myresjöhus. Vi tänkte träffa 3 leverantörer för att se vad varje har att erbjuda, först ut var Myresjöhus (de var dom som även hade tid att träffa oss nu och inte om flera veckor). Vi träffade Christer, Christer var även samma säljare som svärföräldrarna använt sig av när dom byggde och dom var supernöjda med honom så - Christer blev det.

Halv fem satte vi oss på hans otroligt varma lilla kuvös-kontor. Vi började bläddra i katalogen, men med tiden visade det sig att vi hela tiden kom tillbaka till samma hus; Oktav!

Ett funkishus med lite modern stil med en totalyta på 209 kvm. Egentligen undvek vi lite att ta Oktav då svärföräldrarna byggt det och ville gå lite åt vårt ett eget håll men Oktav är klart det bästa huset med den bästa potentialet. Vårt hus kommer att ha en annan panel, tak och spegelvänd planritning. Det ska bli super kul när huset är klart att visa skillnaderna på samma hus i två olika utformingar.

Så som nu alla säkert förstår så kom vi inte längre med våra leverantörsmöten utan vi kände redan där att vi kör på! Vi var överrens och tyckte att detta var det bästa valet, så hey varför ta det lugnt när man kan vara impulsiv och köra på känsla :)

Idag har vi alltså hittat huset som skall bli vårt nya hem, trolig inflyttning kommer att vara våren 2011.


Lämna gärna en kommentar - det är kul att med tidens gång veta vilka som följer vår dröm :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar